Ilja-Linkt

Ik Link Jou Aan

Investeer in je eigen vermogens! 

 

Met behulp van verschillende opties kan ik je helpen linken aan wat jij nodig hebt. Heb je nog geen wat jou in de weg zit, boek een inspiratiesessie! Wil je wel aan de slag, alleen weet je nog niet hoe, bel dan voor een gratis kennismaking.

Laat kosten nooit een belemmering zijn om hulp te zoeken. Neem contact met me op en vraag naar de mogelijkheden!

 Dienst   2019  Opmerking
 Losse sessie    130  per uur
 3 strippenkaart       270  3 uur coaching*
 6 strippenkaart     540  6 uur coaching*
       
 Boek Ka de rare kanarie    13,30 **  Kinderboek pesten 1e druk, paperback incl. gratis potloodpoppetje
 Boek Ka de rare kanarie    15,35 **  Kinderboek pesten 2e druk, hardcover 210*210mm
 Verslag voor ouders / derden    45  
 

Bedragen zijn inclusief 21% btw, tenzij anders vermeld. Bij coaching op locatie binnen Delft reken ik alleen reistijd. Buiten Delft reken ik reiskosten en -tijd. Hiervoor gebruik ik de ANWB-routeplanner: € 0,19 per kilometer. 

* meestal hanteer ik 90 minuten en 45 minuten voor APC (Af en toe Persoonlijk Contact). We stemmen met elkaar af wat wenselijk is. Lees bij veelgestelde vragen wat het voordeel is van werken met een strippenkaart en de voorwaarden.

** exclusief portokosten

Annuleren

Een afspraak kan tot minimaal 24 uur van te voren kostenloos afgezegd of verplaatst worden. Afzeggen kan per e-mail , whatsapp of telefonisch.

De volgende Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de particuliere dienstverlening van Ilja-Linkt. Daarnaast werkt Ilja-Linkt in de geest van de Beroepscode van de Kindercoach.

Bedrijven & zzp-ers

Als zzp-er investeer je € 100,- exclusief btw en overige kosten.  Voor bedrijven hanteer ik een tarief van € 130,- per uur exclusief btw. Middels coaching biedt u uw medewerkers een krachtige manier om te werken aan meer balans tussen werk en privé. We kunnen werken aan zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling.