Ilja-Linkt

Ik Link Jou Aan
Kindercoach Delft

Prentenboek 'Ka de rare kanarie'

Een boek voor ieder kind dat met pesten te maken heeft (€ 14,95)!

Kinderboek Pesten

Wat zou er gebeurd zijn als hij er op dat moment niet was?

Dit verhaal gaat over Ka, een bijzondere kanarie die op school gepest wordt. Gelukkig heeft Ka een heel lief vriendje, Blub de kikker, en dat maakt hem heel erg blij. Als Blub hem op een vervelend moment in de steek laat is Ka radeloos en loopt weg. Hij vertrekt, ver weg van alles en iedereen. En dan gebeurt er iets, een moment dat zijn leven ingrijpend zal veranderen...

---

Een verhaal voor kinderen die met pesten of niet jezelf kunnen zijn te maken hebben. Een boek voor ieder kind van circa 5 -  11 jaar. Want ieder kind heeft tenslotte minder of meer direct met pesten te maken, in de rol van pester, gepeste of als toeschouwer.   

Bestellen

Heb je beroepsmatig interesse in de losse merchandise artikelen van het Ka-Kracht-Pest pakket mail dan even: ilja@ilja-linkt.nl dan bespreken we de mogelijkheden.
 

Pesten is een lastig thema, omdat het zo ondoorgrondelijk is waarom iemand pest of gepest wordt. Je hoeft echt geen rare vogel te zijn om gepest te worden. Wat er allemaal bij pesten komt kijken, dat wordt inzichtelijk in dit boek.

Sociale thema's zijn o.a.: anders zijn, erbij willen horen, groepsdruk, vriendschap, elkaar nodig hebben, samenwerken, helpen en fantasie. Emotionele thema's zijn o.a.: jaloezie, angst, agressie, verdriet en vertrouwen. Ka-Kracht-Pest-Pakket

Je kunt Ka in Delft ook vinden bij The read shop Kempers. Of koop online via Bol.com (de prijs is dan hoger omdat deze inclusief verzendkosten is vermeld).

Benieuwd naar wat anderen schreven over Ka?

Of laat je eigen review achter


Over de auteur

Ilja van der Meijden debuteert in 2014 met haar kinderboek Ka de rare kanarie. In 2017 verschijnt de herziene druk. De paperback wordt een prachtig hardcover prentenboek, uitgegeven in eigen beheer.  Als kindercoach is zij gespecialiseerd in het thema pesten. Het is een luchtig geschreven boek, zodat kinderen die te maken hebben met pesten kracht kunnen putten uit het verhaal en beter begrijpen wat er bij pesten en pestgedrag komt kijken. 


Geef kleur aan je eigen Ka Volg Ka de rare kanarie op Facebook