Ilja-Linkt

Ik Link Jou Aan
Kindercoach Delft

Kindercoaching

Herken je dit?

Dat je soms verdrietig bent of niet lekker in je vel zit, maar eigenlijk niet weet waarom.
Ineens als een vulkaan uit je vel barst, woedend en je begrijpt niet wat er gebeurde!
Bang dat niemand je leuk vindt of je ziet staan.
Je ouders je niet lijken te begrijpen en de juf altijd maar boos op je is.
Je niet goed slaapt of bang bent om naar school te gaan.

Soms zijn er momenten dat je niet meer weet wat te doen. Het gaat dan al een tijdje niet zoals je graag zou willen. Ook je ouders hebben geen idee wat de oplossing is. Dan kan een kindercoach van pas komen. Een coach helpt jou namelijk te ontdekken wat jij kunt doen om je beter te voelen. Praten is vaak nog wel makkelijk, alleen het ook echt gaan doen, dat is soms wel lastig of eng! En daar help ik je bij.

Kindercoach, wat doe je daar?

En dan heb je ineens een afspraak. Best wel spannend misschien, want wat doe je daar nou? Ik kan me voorstellen dat je héél veel vragen of gedachten hebt. Is het een teken- of speeljuf? Is het moeilijk? Mag ik daar alles vertellen of worden mijn ouders dan boos? Wat nou als ik het niet goed doe? 

Een kindercoach helpt kinderen én hun ouders om dingen te leren die nu nog moeilijk of lastig zijn en leert jou hoe jij je beter kunt voelen. Soms is dat best een gepuzzel en daarom doen we dat samen. Want samen is leuker en samen weten we meer. We leren nieuwe manieren om met lastige situaties om te gaan. Wij gaan bewegen, spelen, praten, knutselen en nog veel meer. Zodat jij weet wie je bent, wat je kunt en zelfs waar je héél goed in bent. 

Om thuis te doen

Ik vind het fijn als jij op je eigen manier kunt vertellen wat jij wilt veranderen, waar jij je rot door voelt. Je mag dit tekenen, een verhaaltje schrijven of.... bedenk zelf maar hoe jij dit wilt doen. Want ik weet zeker dat jij een manier kunt bedenken om mij dit te vertellen!

Ik zie er naar uit je te ontmoeten en samen aan de slag te gaan.