Ilja-Linkt

Ik Link Jou Aan
Kindercoach Delft

Nieuws en tips

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang periodiek tips, feiten, leuke wetenswaardigheden, inspitatie en nieuws.

Let op: 

Vanaf 1 mei 2021 geldt mix-parkeren, dus tegen betaling of met een vergunning (Zone E). Parkeerders zonder vergunning kunnen betalen bij een van de parkeerautomaten of door middel van een belparkeer-app (zonecode 3118). De kosten zijn € 1 voor de eerste 60 minuten en € 4,50 voor elke volgende 60 minuten. Parkeren op de Korftlaan is nog steeds gratis (en dan 2 minuten lopen).

Artikel in Kinderwijz

Ka is geïnterviewd voor een artikel in het vakblad Kinderwijz van 248 Media Uitgeverij . Het magazine Kinderwijz wil op een eigen wijze – en lekker eigenwijz! – informeren over kinderen. Het magazine Kinderwijz laat via interviews, achtergrondverhalen, ingezonden stukken en columns deskundigen aan het woord met een inspirerende kijk op het omgaan en begeleiden van kinderen. Alle artikelen zijn geschreven vanuit het motto: word (eigen)wijzer over kinderen!

Lees hier het uitgebreide interview met Ka

Prentenboek over pesten "Ka de rare kanarie"

Al vele pesters en gepeste voelden zich door het verhaal gesteund, ook doordat zij meer inzicht kregen in pestgedrag. Ka zelf is hierdoor en ook door zijn avonturen de afgelopen jaren bijhoorlijk gegroeid. Het is dus de hoogste tijd voor een nieuw jasje, een heruitgave van de bestaande druk. Een wat grotere jas die direct meer stevigheid biedt. Hetzelfde verhaal met enkele aanvullingen en een bonus achterin, is vanaf oktober 2017 als hardcover en in prentenboekformaat te koop.

mBraining

Sinds maart 2017 ben ik gecertificeerd mBIT coach (mBIT = multiple Brain Integration Techniques). Ik ben zeer verheugd deze nieuwe en prachtige methode aan te mogen bieden. Merk je dat je vastloopt of dat er iets is waardoor je blokkeert?
Door mBraining in te zetten ontdek je de oorzaak van jouw vastzitten, krijg je meer inzicht in je eigen patronen en leer je hoe je betere keuzes kunt maken.

Artikelen

Zelfstandigheid - Op eigen benen staan! Hoe stimuleer je zelfstandigheid?

ZelfpraatMoedig jezelf aan en zet je innerlijke criticus de deur uit!

Metafoor het kasteel - over het wegcijferen van bepaalde delen van jezelf