Ilja-Linkt

Ik Link Jou Aan

Werkwijze Coaching

Kennismaking

We maken kennis met elkaar om te kijken of er een klik en vertrouwen is. Tijdens dit gesprek van ongeveer 30 minuten worden vragen, wensen en verwachtingen besproken. Het is vrijblijvend en kosteloos.

Coachtraject

Een coachtraject bestaat, afhankelijk van je vraag, gemiddeld uit 3 tot 10 sessies (60- 90 minuten afhankelijk van wat jij fijn vindt). In de coachsessie(s) werken we efficiënt toe naar jouw persoonlijke doel.

Tijdens de coaching gaan we in gesprek over jouw talenten en kwaliteiten, je belemmeringen, je (beperkende) gedachten, emoties en jouw gedrag. We doen onder andere visualisaties, spelen het Coachee-Spel, oefeningen met en in de natuur en NLP-interventies. Van tevoren staat niet vast wat we samen gaan doen, want iedere vraag is uniek en vergt een werkwijze op maat.

Je krijgt gedurende het traject steeds meer inzicht in jezelf en je komt in beweging waardoor jij uiteindelijk jouw doel bereikt. 

Coaching richt zich o.a. op

  • Vergroten van zelfvertrouwen, zelfredzaamheid en zelfstandigheid
  • Faalangst (of omgaan met andere angsten, waaronder watervrees)
  • Werken aan sociale vaardigheden
  • Veranderen van je zelfbeeld
  • Begeleiding in geval van pesten (pesten of gepest worden)
  • Omgaan met emoties

Met andere woorden: je wilt iets aan jezelf veranderen, een angst overwinnen of een bepaald doel behalen. Ook voor andere coachvragen kijk ik graag wat ik voor je kan betekenen!

Neem gerust contact op voor een kosteloze kennismaking, dan kijken we of ik kan helpen (ilja@ilja-linkt.nl). Als het niet mijn expertise betreft of aanvullende hulp gewenst is, dan verwijs ik door naar een meer passende vorm van hulp.