Ilja-Linkt

Ik Link Jou Aan

COACHEE!-spel®


Een inspiratiesessie, meer inzicht in jezelf of een duwtje in de rug nodig? Speel dan eens het COACHEE-spel. Als kindercoach heb ik de licentie behaald om met dit prachtige spel aan de slag te gaan.

Het COACHEE!-spel is een praktische, veelzijdige, speelse en creatieve werkvorm (hoofd, hart en handen worden aangesproken). Het kan worden gespeeld met kinderen, jongeren en volwassenen. Op een ontspannen manier geeft het veel informatie over jezelf en de situatie waarin jij je bevindt. Je ontdekt je kwaliteiten en talenten.

Het doel van COACHEE is dat je een weg vindt om via het water aan de overkant te komen. Daarvoor krijg je opdrachten en vragen, waarover we gaan discusseren en filosoferen. 

De vragen gaan over verschillende onderwerpen: familie, emoties, school/werk en dus over jezelf en jouw omgeving. Hierdoor krijg je meer inzicht in jouw manier van denken en doen. Je kunt je bewust worden hoe je bent, welke gedachten je beperken en waar je graag verandering in wilt. 
 
Voor kinderen vanaf 8 jaar, pubers en volwassenen die even niet meer weten hoe ze verder moeten en zoeken naar ‘eigen’ oplossingen. 


Zin om je te laten inspireren? Kijk bij tarieven voor 'een inspiratiesessie' of 'jij & je kind'.Je ontdekt meer over iemand door een uur met hem te spelen,
dan door een jaar met hem te praten

Plato